DESPRE NOI
__________________________________________

Infiintata in 1991 ca societate mixta romano-olandeza, obiectivul primar l-a constituit importul, asamblarea si comercializarea de PC-uri si periferice aferente. Dupa 1995, cand a devenit societate cu capital privat integral romanesc, GREEN POINT Services a cautat sa accentueze activitatile conexe, aliniindu-se cerintelor pietei noastre in plin proces de maturizare.

Segmentul vizat este constituit preponderent din asa-numitele IMM - Intreprinderi Mici si Mijlocii, insa aria de acoperire este mai ampla, angrenand sectorul privat sau bugetar, firme romanesti sau reprezentante straine din multiple domenii.

Sustinuta permanent de specialisti cu experienta in domeniu, firma se preocupa sa ofere solutii variate - de la cele mai simple (dotari cu echipamente)- la unele complexe - analiza, proiect, dotare, instalare, interconectare, software de baza, software aplicativ, instruire, intretinere, garantie - toate acestea in cel mai scurt timp posibil, justificand astfel motto-ul calauzitor: INFORMATIZARE RAPIDA.